Diensten

Voor particulier en zakelijk gebruik

Zelf Energie vergelijken

  •  
Gratis

Vergelijk via onze handige online tool alle energie aanbieders en zorg dat u minder voor uw energierekening gaat betalen!

Energie en gas contract advies

  •  
Tegen
betaling

Bij deze afspraak bekijken wij het verbruik op energie en gas, hierbij kunnen wij een nieuw contract afsluiten of verlengen bij uw huidige leverancier. Sluit u een nieuw contract af dan regelt de leverancier de rest, u krijgt bericht om de meterstanden door te geven of bij een slimme meter lezen ze de standen uit. Ook wordt de looptijd van uw contract gecontroleerd de leverancier wisseling wordt verzorgt, uw oude contract opgezegd en nieuw contract toegestuurd.

Monitoring van het gebruik

  •  
Tegen betaling

Hierbij kijken wij mee wat uw verbruik doet, wij kunnen hier voor afspraken hoe vaak per jaar dit moet gaan gebeuren. 1 x per maand per kwartaal of per half jaar. Wilt u hierover een afspraak maken mail naar info@vol-energie.nl

Begeleiding op het gebruik

  •  
Tegen betaling

Voor snelle besparingen en/of meer beheer en grip op het energie en gas verbruik, kunnen wij ook afspraken over maken. Hiervoor geven wij hints en tips in en rond het huis of de zaak. Hierbij kunnen wij adviezen geven op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparingen op uw energie en gas verbruik.

Advisering op het gebied van led verlichting

  •  
1ste
afspraak gratis

De verkoop van led verlichting hebben wij in eigen beheer, hierop kunt u flink besparen in verhouding met de ouderwetse verlichtingen dit kan oplopen loopt tot wel een 50% tot soms 80%.

Meer informatie?

Bel of mail Dennis :