Begeleiding

Het energieverbruik stijgt. Om deze lasten in de hand te houden en het verbruik te minderen, moet bewuster worden omgegaan met energieverbruik. Dit kan bijvoorbeeld door gedragsverandering.

Routinegedrag

Bij energiebesparing door gedragsverandering kan onderscheid gemaakt worden in routinegedrag en investeringsgedrag.

Gedragsverandering

Onze taak is het uitleggen hoe besparingen (minder energie en gas verbruik) kunnen of beter kunnen.
Hierin begeleiden wij naar welk veranderingsgedrag wij kunnen, gaan of willen uitvoeren. Met een verhaal over voor en nadelen die bij uw van toepassing zijn. Persoonlijke benadering, begeleiding en advies op maat is een intensief proces en kan soms een langere periode in beslag nemen. Vanuit dit proces kijken welke besparingen het beste bij u passen op korte en lange termijn met de gedachte dat het werkbaar, leefbaar en haalbaar kan zijn over de verschillende periodes.
Hiervoor gaan we doelstelling neerzetten en afspraken maken met doel om het verbruik naar beneden te krijgen en daardoor de vaste lasten maandelijks of jaarlijks naar beneden of stabiel te houden zodat er geen onaangename verassingen ontstaan.

Advies op maat

Zoals we hierboven al vermelden werken we met advies op maat. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag energie en gas besparen neem dan contact op voor een afspraak: info@vol-energie.nl of via het contactformulier.

Meer informatie?

Bel of mail Dennis :